Förra veckan deltog Hummeltorps vd Christer Otterström på SelectUSA – ett event vid utkanten av Washington D.C. på Gaylord National Resort & Convention Center. Där diskuterade ambassadörer, företagsledare och representanter för de amerikanska delstaterna möjligheter som syftar till att främja affärsinvesteringar i USA. President Joe Biden talade med en positiv anda direkt från Vita Huset till de inbjudna gästerna.

Hummeltorp hade äran att få möta både senatorer och guvernörer under de fyra dagarna i Washington för att diskutera hur vi tar tillvara på de naturresurser som vi redan har istället för att bryta nya. Samtalen handlade i första hand om Hummeltorps möjligheter till olika etableringar i USA och samarbeten för hållbar utveckling.

-Vi hade diskussioner med många delstater och framförallt 10 delstater visade mycket stort intresse för att Hummeltorp skulle etablera anläggningar i just deras delstater. Det är såklart något vi ser mycket positivt på och vi strävar alltid efter att utveckla verksamheten för att vidare kunna driva på den cirkulära omställningen, säger Christer Otterström, vd Hummeltorp.